Çiftli Lastik Nasıl Yapılır Nerelerde Kullanılır?

Herkese Merhaba,

Bu videomda tek başına bile bir örgü yapabileceğiniz Çiftli örgü modelini anlatıyorum. Bandana, Bileklik, Kemer vs. örgülerde sadece bu model ile diğer örgülerinizde lastik kısmını oluşturacak bir modeli anlatıyorum. Örgülerinde kullananlara ve yapanlara  şimdiden kolay gelsin diyorum. 

Sizden gelen mail ve yorumları da dikkate alarak sonraki videolarımı yönlendiriyorum. Bu yüzden lütfen yorum ve görüşlerinizi eksik etmeyin. 

Not: Youtube dan izlerken videonun sağ alt köşesinden kalite ayarı yaparsanız daha net izleyebilirsiniz. Youtube internet hızınıza göre video kalitesini otomatik ayarlıyor...


Hello to everyone,

In this video I'm talking about a Double knit pattern that you can make a used knit on its own. Bandana, Bracelet, Belt etc. I'm talking about a model that will only make rubber molds with this model and with other models. I say to those who use it and those who make it easy already.

I take next videos, taking into account the posts and comments from you. So please do not miss your comments and opinions.

https://www.facebook.com/elabelenn https://www.instagram.com/elabelenn





0 yorum:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayınlar